From Our Bartholomew To Yours. - Just Do Bartholomew.

Vill ha en rund

Om jag fick inreda ett hem och ett badrum speciellt och ett kök så skulle jag vilja ha runda handfat och diskhoar. Jag tycker det är så snyggt och det är så personligt och ger mer liv till köket och badrummet. Just den runda formen tycker jag är så snygg och jag tror att det är den formen som jag mest tycker om. Det är något med runda saker och prickar som jag faller för. Det är så mjukt och fint och gör sig så bra i inredning tycker jag.
Det finns så många fina diskhoar i olika material som verkligen gör att man känner att det blir mer personligt och fint hemma.

Kul med olika former

Ja det är kul att kunna bland och ha lite olika former och material hemma, det ger mer liv till hemma och det är blir mer intressant för ögat att titta på. Och när man inreder så vill man ju att alla sinnen ska bli påverkade och känna att det är något som man vill ha och nåt man vill titta längre på.
Så det är ett sätt att göra det på att kolla och se om man kan använda sig av lite fler olika modeller och material i hemmet.
Så när det blir så att jag får göra om hemma och inreda det som jag vill så skulle jag vilja göra det så att man får fina runda diskhoar och handfat. Det är så snyggt och något som jag tror att många tycker är väldigt snyggt när dom väl ser det men kanske inte är något som dom själva skulle ha valt. Men det är ett tips till alla som håller på att göra om hemma och vill få det så där personligt och snyggt är att satsa på att ha runda former i hemmet, dieter så snyggt.